INICI
Les Instal.lacions

Pàdel Agramunt és un nou concepte d’instal•lació esportiva, és una instal•lació pensada per donar el màxim de facilitat a l’usuari, i per ser gestionada de manera totalment autònoma.

El funcionament és ben senzill, pots fer la reserva des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, només cal que et registris amb el teu DNI i un codi pin.

Un cop registrat ja podràs reservar el dia i hora que tu desitgis, els 365 dies de l'any. Per reservar mitjançant el teu ordinador, tablet o smartphone amb connexió a internet, a www.padelagramunt.com. Un cop registrat només hauràs d'entrar el teu DNI (sense la lletra), i el codi PIN, triar dia i hora i fer la reserva mitjançant el TPV virtual que us apareixerà en una plataforma segura.

Un cop feta la reserva, per accedir a la pista sol necessitaràs un mòbil i el SMS o email que t'haguem enviat al fer la reserva, fent clic al enllaç i al botó "Obrir Porta" aquesta s’obrirà automàticament. Tindràs l’accés habilitat des de mitja hora abans de l’inici de la reserva.

Un cop a dintre gaudiràs d’una pista de pàdel de màxima qualitat, homologada, gespa de marca contrastada, vidres temprats de 10mm, il•luminació standard mitjançant 4 focus de 400W més un pack addicional de 4 focus per èpoques de boira.També disposaràs de vestuari amb dutxa amb aigua calenta i WC.

Tota la instal•lació està protegida amb un sistema de videovigilància remota per la seguretat dels usuaris i de la pròpia instal•lació.

La instal•lació també disposa de màquines de vending, on podreu trobar refrescs, snacks i també pilotes de pàdel.

Pàdel Agramunt disposarà 4 raquetes de pàdel gratuïtes a la instal•lació, a disposició dels usuaris. La durabilitat d’aquest servei dependrà de l’ús que en fem entre tots.

LES
INSTAL·LACIONS
INSTRUCCIONS
I NORMES
INSCRIPCIONS
RESERVA
DE PISTA
ACTUALITAT
OFERTA
MATERIAL
CONTACTA
Copyright 2024 - Desenvolupament web per EBS Internet - Disseny per UP2YOU
Pàdel Agramunt
c/ Institut, 32
25310 Agramunt
Telf. d'emergències: 680 509 600
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies