INICI
Les Instal.lacions

Pàdel Agramunt és un nou concepte d’instal•lació esportiva, és una instal•lació pensada per donar el màxim de facilitat a l’usuari, i per ser gestionada de manera totalment autònoma.

El funcionament és ben senzill, pots fer la reserva des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, només cal que et registris amb el teu DNI i un codi pin, que seran les dades que posteriorment et permetran accedir a la instal•lació.

Un cop registrat ja podràs reservar el dia i hora que tu desitgis, els 365 dies de l'any. Per reservar hi ha dos opcions:

1.- Via web: Mitjançant el teu ordinador, tablet o smartphone amb connexió a internet, a www.padelagramunt.com. Un cop registrat només hauràs d'entrar el teu DNI (sense la lletra), i el codi PIN, triar dia i hora i fer la reserva mitjançant el TPV virtual que us apareixerà en una plataforma segura.

2.- Al terminal que hi ha a la pròpia instal•lació: Hauràs de triar la opció fer reserva, i triar l’hora d’entre les disponibles. Si tries aquesta opció no podràs fer el pagament a l’instant. Rebràs un correu a l’adreça amb que et vas registrar que et recordarà que has de fer el pagament abans de 72 hores. Si tens un pagament pendent no podràs fer cap reserva.

Un cop feta la reserva, per accedir a la pista no has de portar tarja de crèdit, ni tarja de soci, ni cap altre element. Únicament hauràs d’entrar al terminal de la instal•lació, teclejar el teu DNI el teu codi PIN i s’obrirà la porta automàticament. Tindràs l’accés habilitat des de mitja hora abans de l’inici de la reserva.

Un cop a dintre gaudiràs d’una pista de pàdel de màxima qualitat, homologada, gespa de marca contrastada, vidres temprats de 10mm, il•luminació standard mitjançant 4 focus de 400W més un pack addicional de 4 focus per èpoques de boira.També disposaràs de vestuari amb dutxa amb aigua calenta i WC.

Tota la instal•lació està protegida amb un sistema de videovigilància remota per la seguretat dels usuaris i de la pròpia instal•lació.

La instal•lació també disposa de màquines de vending, on podreu trobar refrescs, snacks i també pilotes de pàdel.

Pàdel Agramunt disposarà 4 raquetes de pàdel gratuïtes a la instal•lació, a disposició dels usuaris. La durabilitat d’aquest servei dependrà de l’ús que en fem entre tots.

LES
INSTAL·LACIONS
INSTRUCCIONS
I NORMES
INSCRIPCIONS
RESERVA
DE PISTA
ACTUALITAT
OFERTA
MATERIAL
CONTACTA
Copyright 2020 - Desenvolupament web per EBS Internet - Disseny per UP2YOU
Pàdel Agramunt
c/ Institut, 32
25310 Agramunt
Telf. d'emergències: 680 509 600
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies