INICI
1ª Lliga de pàdel Agramunt - 20/05/14

El sistema de competició serà de primera fase de lligueta i després eliminatòries, per tal garantir que totes les parelles puguin jugar varies partides, a determinar en funció del nombre de parelles inscrites.
La partida es jugarà a 1 hora i guanyarà el qui al cap de l’hora vagi pel davant al marcador, el marcador el portaran els propis jugadors. El sistema de puntuació a la fase de lligueta és de 3 punts pel guanyador, 1 punt pel perdedor i 0 punts en cas de no jugar la partida.
Hi haurà premi per a les tres primeres parelles classificades.
A les instal•lacions del pàdel hi haurà un quadrant amb els partits on les pròpies parelles apuntaran els resultats, i pàdel Agramunt s’encarregarà d’anar-lo renovant i actualitzant la classificació. Independentment d’això, agrairíem ens féssiu arribar el resultat dels partits via mail, facebook o whatsapp.
Anirem marcant els temps del campionat per tal de garantir la data d’acabament, no es marcarà data concreta de partida però si dates límit, podent avançar-ne tantes com es vulgui.
El preu de la inscripció és de 15 € per parella, i inclou 1 pot de pilotes per parella i una samarreta tècnica per jugador.
Les partides les concretaran les pròpies parelles i acordaran entre elles la reserva i el pagament.

Per a més informació contacteu amb nosaltres a info@padelagramunt.com o al numero de telèfon 680509600.
LES
INSTAL·LACIONS
INSTRUCCIONS
I NORMES
INSCRIPCIONS
RESERVA
DE PISTA
ACTUALITAT
OFERTA
MATERIAL
CONTACTA
Copyright 2023 - Desenvolupament web per EBS Internet - Disseny per UP2YOU
Pàdel Agramunt
c/ Institut, 32
25310 Agramunt
Telf. d'emergències: 680 509 600
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies